Tule mukaan seuraamaan Pietarsaaren lukion Comenius-hanketta. Koe matkaajien kanssa So Eco Green -projektin aikana tuleva matkustamisen ilo, tapaa uudet ystävämme ja jaa yhdessä kokemukset, joita tuomme mukanamme kohdemaistamme. Muutetaan maailmaa yhdessä!




perjantai 11. huhtikuuta 2014

Italia, päivä 3.

Hei! Aamulla saatiin herätä taas auringonpaisteeseen ja kaheksalta oli jo nokka kohti koulua. Aloitettiin päivä lentopallopelillä, jonka jälkeen alkoi kauan valmisteltujen PowerPointien esittely. Jokainen koulu piti hyvän esitelmän ja opittiin paljon uusia asioita. Uskokaa tai älkää, mutta Unkarissa opettajille järjestetään joogatunteja!

Kahdentoista aikaan aloimme tehdä viimeistä yhteistä projektia – The vademecum of So Eco Green: best practises. Kokosimme joka maan parhaat puolet yhdelle paperille ja kävimme läpi, miten paljon olemme pienilläkin teoilla levittäneet sanomaa kestävästä kehityksestä ympäri Eurooppaa. 

Kahdelta pääsimme koulusta. Osa lähti suoraan Roomaa ja Vatikaania kohti; osa lähti kotiin syömään. Neljän aikaan lähdimme metrolla kohti Vatikaania.


Kävimme katsomassa San Pietro-kirkkoa, jonka jälkeen oli aika käydä täyttämässä päivän jäätelökiintiö. 45 minuutin kävelymatkan jälkeen saavuimme "Italian parhaaseen jäätelöpaikkaan".


Siitä jatkoimme matkaa parlamenttitalon ohi ja kerkesimme käydä Pantheonissa juuri ennen sen sulkeutumista. 



Nälkäisinä lähdimme metsästämään lähintä ruokapaikkaa, ja ei varmaankaan tule yllätyksenä, että löysimme itsemme tutusta ja turvallisesta McDonald'sista. Syömisen jälkeen kello alkoi olla jo niin paljon, että päätimme kaikki lähteä yhdessä metrolla kohti omia sänkyjä. Huomenna on edessä taas uusi seikkailu!
- Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti