Tule mukaan seuraamaan Pietarsaaren lukion Comenius-hanketta. Koe matkaajien kanssa So Eco Green -projektin aikana tuleva matkustamisen ilo, tapaa uudet ystävämme ja jaa yhdessä kokemukset, joita tuomme mukanamme kohdemaistamme. Muutetaan maailmaa yhdessä!




perjantai 23. toukokuuta 2014

So Eco Green -projektimme on päättynyt

Viisi maata ja koulua, kaksi työntäyteistä vuotta. Satoja projektin parissa työskennelleitä ihmisiä, tuhansia riemukkaita nauruja. Lukuisia uusia elämyksiä ja ideoita, elämänpituisia muistoja. Nämä kaikki sisältyivät kansainväliseen So Eco Green -projektiimme.

Pietarsaaren lukion toinen Comenius-projekti (2012 - 2014) on tapaamisten ja yhteisten töiden osalta saatettu päätökseen. Jäljellä on enää loppuraportin kirjoittaminen kunkin maan kansalliselle toimistolle.

Viimeinen yhteinen tiedotustilaisuus pidettiin auditoriossa huhtikuun 22. päivänä. Rooman-delegaatio kertoi viimeisen tapaamiskerran annista kuvakollaasin kera. Katsoimme yhdessä myös videon, jonka italialaiset oppilaat Simone ja Alessio olivat tehneet. Lopuksi arvoimme kaikkien kesken eri matkoilta tuliaisina tuotuja tavaroita ja Comenius-kassejamme.

Rooman-delegaatio 





Lämpimät kiitokseni kaikille teille, jotka olette osallistuneet menestyksekkään projektimme toteuttamiseen:

Kiitos kaikki opiskelijamme, erityisesti matkoilla kouluamme upeasti edustaneet oppilaat. Kiitos kollegat, olette pyyteettömästi puurtaneet nopeallakin aikataululla, ja rehtori, sinun tukeesi on aina voinut luottaa. Kiitos myös vanhemmat, olette olleet arvokkaana taustatukenamme, erityisesti Pietarsaaren-kokoontumisen aikana. Ilman kaikkien panosta, meidän yhteistyötämme, projektimme ei olisi voinut onnistua ja tuottaa uusia ajatuksia ja unohtumattomia elämyksiä.

Matkamme jatkuu

Projektimme on päättynyt, mutta yhteydenpito kouluihin ja kestävän kehityksen pohtiminen jatkuvat.


Projektikoordinaattori

Tiina Stara

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Tätä ja teidän So Eco Greem blogia on luettu ilolla ja mielenkiinnolla!

    VastaaPoista
  2. Olipa todella mukava kuulla - kiitos! On tärkeää tietää, että projektimme tuntuu tärkeältä muistakin kuin meistä koulun väestä!

    VastaaPoista